corat-coret

hidup ini lebih bermakna bila ada kenangan

yAng ngIkut dI BlaKanGku

Selongkar sendiri ye

Selasa, 15 November 2011

sukarelawan uum sedia berkhidmat!

assalammualaikum
**********************************************
entry kali ini pasal kesediaan para sukarelawan UUM untuk turun menawarkan bantuan kemanusiaan mangsa-mangsa banjir. CMC ada join program ni taun lepas,masa kedah banjir aritu..kami tolong penduduk kampung Pantai Johor kat Jitra..

so,if ditakdirkan akhir taun ni berlaku lagi musibah banjir, insyaAllah kami sedia datang menghulurkan bantuan . kat bawah ni ada gambar2 masa CMC jd sukarelawan banjir
my adek2 yg turut membantu...err berposing

[fiera & qie]
tengok la paras tinggalan banjir 2..sampai pinggang

antara kemusnahan harta benda yang berlaku

heh,gamba ni pon hade???
[kami tengah kelaparan]

with my bff siti najwa ismail..she owesome!
auw..masuk majalah!..ok pasan!
***********************************************************
P/s:: kami jadi sukarewalan banjir bukan kerana publisiti, tapi sebab atas kesedaran dan  tanggungjawap sebagai mahasiswa/wi dalam membantu meringankan bebanan mangsa- mangsa banjir. jika diberi peluang lagi , insyaAllah dengan sepenuh hati kami sedia membantu.

**********
di sini ada sedikit berita mengenai
*******selamat membaca*******

Rajin Yang Tidak Diduga

Assalammualaikum
--------------------------------------------------------------
hey,entry tibe2 afte tade idea nak menyiapkan asemen##
actually td lepas menung2 xda idea nak buat ayat asemen,saje godek2 balik cik diary yg x seberapa lawa ni..then ai realize b4 dis,xpenah merajin nak update entry , dalam sebulan paling tidak pon satu entry sbb xda ms nak buat.kihkihkih...
------------------------------------------------
bukak punya bukak....owh rupanya dalam bulan ni dah ada 6 entry yang ak buat..err...kan?

-------------------------------------------------------------------------
dalam xda idea nak buat asemen, ada lak idea nak merepek kt sni, hehe..eh,korang musti pecaya, bhwsanya ai bukan malas pikir buat ayat asemen tapi sebetulnya otak mmg dah xdapat nak menjana idea dan hujah2 bernas, so kena la alirkan energi2 ke tempat len dlu..sekian =D