corat-coret

hidup ini lebih bermakna bila ada kenangan

yAng ngIkut dI BlaKanGku

Selongkar sendiri ye

Rabu, 2 November 2011

Wordless Wednesday

jawapan kepada soalan seorang adek blogger

ngeeeh..ngeeh..ngeehh...da lama x update belog bersawang ni,tetiba di"update' kn belog ini sebab kene jawap 11 soalan paling maut dari sorang adek blogger yg shuwet nih muna , okey mai kita tgk apa soalan maut yg dia nak tanya tu..


  1. Must tag these rules
  2. Post 11 things about themselves in their post
  3. Answer the questions that those tagger set u in their post and create new question for the people you're tagging to answer
  4. Have to choose 11 peoples to tag in your post 
  5. Don't forget to tell them that they were tagged
  6. No tag backs!
  7. No stuff in the tagging section stating something like "you are tagged if you are reading this". by reading this rules you are trusted to have legitimately tagged 11 peoples.


11 things bout cikmayaculleen
  • anak bongsu daripada dua beradik[perempuan tunggal]
  • masih stdy di universiti utara malaysia,i am marketing holder and now stdying in bachelor of business administration with hons
  • seorang yang agak panas baran
  • x reti nak pujuk orang
  • peminat fanatik cite twilight saga-new moon-eclipse and upcoming on dis 25nov11-breaking dawn
  • ada seko bantal bucuk si gapil-umur dia dah 11taun
  • xsuka mengalah dengan abang
  • walaupun umr sudh middle of age,kdg2 perangai sy mcm budk-my mum said dats!
  • peminat kereta HONDA
  • baru belajar berblogging-sile la korg tgk polower pn xramai g
  • sangat sayang group Blogger Perak sebab xpenah lagi jumpa group mcm ni..slalu happening dan mementingkan ikatan persaudaraan!WE ARE FAMILY
okey now,jom jawap 11 soalan dr adik kecik yg manja ni::

umur berapa???
i am 25 dis year! -tanpa ragu2 jawap because i juz love my age!
single/relation/married???
masih tidak terikat dengan sesiapa
hari jadi awak bila???
ok,my bufday on 14may1986
suke color ape?dan kenapa???
sangat sukakan color purple sebab purple sangat cool!
suka call atau sms???
suka lagi sms sebab save kredit,hehe[maap kdg2 sy sgt kede nk isi topup]
blog paling lawa dan best???
saya adalah salah seorang peminat Tamar Jalis,jadi sangat2 suka melawat cite2 dalam blog beliau!
barang yang paling awak sayang???
bantal busuk gapil sebab selalu heret dia merata2 sampai la sekarang belajar kat sintok
beri 3 sifat positif anda
penyayang,suka senyum,suka ketawa
beri 3 sifat negatif anda
panas baran,kuat merajuk,degil
haiwan yang paling awak sayang???
kucing..meoww..
awak sayang saya x?kenapa???
sy syg awk sebab sy xde adik..boleh awk jd adk sy???





ini pulak 11 soalan cepu perak ak nak tanya kat korg

  1. panggilan manja awk ape?
  2. enset apa yg awk pakai?
  3. tarikh lahir awak bila?
  4. 3 perkataan yang sesuai untuk saya
  5. ada berapa org adik beradik dan ank ke berapa?
  6. berapa kali pernah putus centa?
  7. suka tengok movie apa?
  8. apa barang yang awak selalu bawa?
  9. apa hadiah harijadi yang awak nak bagi pada mak dan ayah?
  10. boipren/gelpren orng mn?
  11. sudi x jadi kawan dunia akhirat saya?

sape aku nak tag nih???

okbai#itu je ak nak tau