corat-coret

hidup ini lebih bermakna bila ada kenangan

yAng ngIkut dI BlaKanGku

Selongkar sendiri ye

Selasa, 15 November 2011

Rajin Yang Tidak Diduga

Assalammualaikum
--------------------------------------------------------------
hey,entry tibe2 afte tade idea nak menyiapkan asemen##
actually td lepas menung2 xda idea nak buat ayat asemen,saje godek2 balik cik diary yg x seberapa lawa ni..then ai realize b4 dis,xpenah merajin nak update entry , dalam sebulan paling tidak pon satu entry sbb xda ms nak buat.kihkihkih...
------------------------------------------------
bukak punya bukak....owh rupanya dalam bulan ni dah ada 6 entry yang ak buat..err...kan?

-------------------------------------------------------------------------
dalam xda idea nak buat asemen, ada lak idea nak merepek kt sni, hehe..eh,korang musti pecaya, bhwsanya ai bukan malas pikir buat ayat asemen tapi sebetulnya otak mmg dah xdapat nak menjana idea dan hujah2 bernas, so kena la alirkan energi2 ke tempat len dlu..sekian =D


2 ulasan: