corat-coret

hidup ini lebih bermakna bila ada kenangan

yAng ngIkut dI BlaKanGku

Selongkar sendiri ye

Ahad, 25 September 2011

retro ber runningman

menitis air mata...sakit perut yang menekan2...senak sudah....
eh,ak bukan menangis sebab sakit perut ke ape..ak ketawa sebenanya..iye..ak ketawa sampai kua air mata...sebenanya ak tengok gameshow korea - RUNNING MAN,layan dengan geng retro paras aku..

korang tau x cite RUNNING MAN 2 cmna?bia ak intro sket:

running man ni mengisahkan beberapa org ahli  dan MC rancangan itu sndr yg diberi misi untuk disempurnakan hingga dapat bola running man. ahli2 akan dibahagikan kepada dua team.kumpuln yg menang akan dapt pengecualian drp hukuman. hukuman dorg mmg klaka2..antara hukuman yg dikenakan,kene pakai hot pant dikhalayak peminat dalam keadaan cuaca sejuk..bygkn  la cuaca di korea musim sejuk cmna kn..dan point yg menyebabkan gameshow ni jd menarik sbb ada 'MONDAY COUPLE'-SONG JI HYO DAN KANG GARY. dorg cuma jd couple hari isnin je..tp xble bla bila tiap ms gary akn sentiasa mengorat jihyo.[agknya gary mmg tgkap cintan pd jihyo] hehe..sweet~


monday couple ji hyo & gary


dan gabungan artis lain pn mmg best sebb ada jongkoksparta,haha-pororo,kwangsu-avatar,sukjin,& jae suk dan kdg2 akn ada guests yg sporting2..nt ak tinggalkn link cite ni eh..korg tgk sndr..cite ni mmg sesuai klu nk bg ilang tensi..ak pon bila abis je kuliah,kdg2 trus bukak RM,dh jd gian lak..huhuu
jongkok sparta

haha-pororo

kwangsu-avatar



http://www.facebook.com/RunningmanReonningmaen

Tiada ulasan:

Catat Ulasan