corat-coret

hidup ini lebih bermakna bila ada kenangan

yAng ngIkut dI BlaKanGku

Selongkar sendiri ye

Selasa, 10 Mei 2011

SELAMAT HARI LAHIR KAWAN....


assalammmualaikum
actually xpernah2 buat something utk kwn ms bufday ..tapi  memandangkn hari ni special day untuk kawan bek ku di sni,biarlah ini jd satu kenangan untuk my best friend a.k.a MOHD IQBAL SYAFIQ,@ pun bebudak sni panggil dia KOME..eh,bukan "kome"yg 2..ni 'kome' nm panggilan..ak pn tatau nape dorg pggl dia nm 2,maybe suke sebut kome 2,kome ni,..hehe..jgn mrh kome...=)
sempena bufday kome ni,CMC (cikmaya cullen) nk karok satu lagu utk kome hehe..
SELAMAT HARI LAHIR
Awan Berarak Ceria
Tiada Titisan Hujan
Pohon Melambai
Tanda Sokongan

Kususuri Perjalanan
Bertemankan Senyuman
Di Hari Lahirmu
Sahabatku

Dedaun Berguguran
Membuktikan Kedewasaan
Walau Tanpa Madah Dan Hadiah
Namun Cukup Bagiku
Sekadar Ucapan

Selamat Hari Lahir
Iringi Doa Kuhulur
Bersyukur KepadaNya
Atas Nikmat Usia

Sahabatku
Usia Yang Tuhan Kurniakan Ini
Dihasilah Ia Dengan Amalan Yang Murni
Semoga Ia Menjadi Temanmu Di Akhirat Nanti
Selamat Hari Lahir

Usiamu Ibarat Mutiara
Tiada Berganti Lagi
Hiaskan Iman Bersulam Taqwa
Agar Sempat Mengucup
Haruman Syurgaw
I
alhamdulillah.....=)
terima kasih sudi jd kwn kiter eh..semuga kekal sahabat dunia khirat nt,amin..xde ape yg nk dihadiahkn ..cuma kt mampu berdoa supaya ALLAH sentiasa memberkati hidup kome,dipanjangkn umr...selalu murah rezeki dan bahagia selalu,nk mintak maap jgk klu2 sepanjang kenal kite ade buat salah kat kome,sengaja x tidak..

harap2nya persahabatan ini kekal laaa..sbb bukan senang nk jumpa kwan yg baik,yg boleh nasihati kiter..diakui CMC mmg keras kepala,..kome rajin bg nasihat yg bek2,jd xtau nape tiap kali nasihat yg kome bg 2 dpt diterima..huuhuuu...sbb kiter agk ssh nk terima nsht2 ni..alhamdulillah,ALLAH temukan kite dgn kome,sahabat yg blh tlg menegur..

dan terima kasih daun keladi sbb sudi dengo maslh2 yg tah pape 2..hehe..bukan senang kt nk cerita kt org len,tapi maybe sbb kt dilahirkn dlm bln yg sm,perangai 2 lebih kurg jee..dan sama2 paham...dan ade sedikit tingtong kt kepala..=p ..ooppssss..

akhir sekali,nk doakan untuk kome,jd lah anak yg baik,ingat ape yg kite dh pernah sembangkn 2..jgn skali2 hampakn ibu dan ayh.selagi org tua masih hdup,sayangi dengan sepenuh hati.jangan nanti bl org tua kt dh xda,baru menyesal ..ok?

2 je nak luahkn,..ahaaaa lagi satu,dah peluk ibu belum???esok pagi2 sebelum ibu g kje g peluk ye,!jgn malu2..uhuuhhuu..daaaaaaa....




2 ulasan:

  1. thankz sahabat... saje nk test blh kmen ke x... bru lpas try buat blog... huhuhuhu

    BalasPadam
  2. yeaay!dh ade bloq..i pollow...

    BalasPadam