corat-coret

hidup ini lebih bermakna bila ada kenangan

yAng ngIkut dI BlaKanGku

Selongkar sendiri ye

Jumaat, 6 Mei 2011

mood centa laa..bukan mood buku...

assalammualaikum

actually aku dh lama x update cik belog ni.tah nape tibe2 arini pada pukul 2.45pagi bersamaan dengan ari jumaat..(wow JUMAAT..aku suke JUMAAT),ase nak menaip..
dulu2 ms kecik berangan nak ada boipren,ce bayangkn..2 bru kecik g 2..gatai,hahaa...tapi base la kan,normal la 2 kecik2 g dh se nk becenta..dlu ms keck ak tingin nak becenta ngan org yg lebh tua dr ak..xdela tua sgt..tua 2 3 taun je..sbb aku ase bl couple ak tua g dr ak,ak leh la manja2..kn...memilih lak 2.ade ke dulu2 aku siap buat list lg,nk boipren yg mcmna..haduiii....jgn la sok2 aku ada ank dapat lak perangai ygt senget nih!antara boipren  jenis yg ak list ms keck2 dlu,,
1)tinggi dr aku
2)gelap dr aku
3)pandai masak
4)ade kete
5)xnak yg ada misai
6)pandai men gitar
7)suka makan
8)keje lg beso dr ak
9)suka travel mcm aku
10).............
yg akhir 2 seyes aku xhengat.
tapi 2 la antara ciri2 ak berangn nk cr nt hahaa...tapi 2 sume cite zaman kanak2 ribena..skg dh len,,jauh beza ngan skg.skg si dia sebaya ngan aku, cerah dr aku, xpandai masak,xreti men gitar,kje sederhana,xsuka travel dan pendiam..aiyayaaaaaa...tersasar weh....nak buat cmna...dh tertulis len sifat jodoh ak 2..xpe2..aku percaya tuhan 2 jadikan si dia untuk meneutralkan balik hdup aku yg tunggang langgang ni...
by the way..aku bersyukur sebenarnya..sbb dia seorg yg mmg "family man"ske..ske..ske...;)
dan paling aku suka bile aku sempat bawak jumpa dengan arwah kat hospital..sempat jgk arwah nasihat dia mcm2..suh buat 2 ,,suh buat ni..ubah bnda 2,,ubah bnd ni,jangan buat itu,jangan buat ni..amaran paling keras dr arwah JANGAN MEROKOK!!!WOW....abah sangat memahami ak..tq abah!ak x suke org merokok..then mcm2 la bnd yg arwah sembangkn ngan arwah,,nmpk sgt meninggalkan wasiat kt bakal menantu.. :( erm.....
lenkali la sambung..tacing kejap

Tiada ulasan:

Catat Ulasan